loading Kajadian

Kajadian pikeun 13 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


10: 00

Perhatosan Tender: Anggota kanggo Bersih di Stasion Marmaray

@ Pébruari 13 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

PERKHIDMATAN PERKHIDMATAN KOMUNITAS GEBZE-HALKALI MARMARAY AND FACILIS FIXILITIES GENERAL DIREKRATE NEGERI TURKISH RAILWAYS GENERAL DIRECTORATE Gebze-Halkalı antara Stasion Marmaray sareng fasilitas tetep 01/03/2020 (Kalebet) sareng 31/12/2020 (Kaasup) [Lainna ...]

Manggihan More »

14: 00

Pengumuman Tender: B60 Concrete Sleeper luyu sareng UIC 70 Rail bakal ngagaleuh

@ Pébruari 13 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Enterprise 3 Daérah Diréktur BIK Konkrit BIC saluyu sareng UIC 60 Rél SUBJEK TENDER UNTUK DIPANGGALKAN DAN CADANGAN UNTUK NAWANG ARTIKEL 70- Inpormasi ngeunaan nu boga bisnis 1. Pamilik usaha [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway