loading Kajadian

Kajadian pikeun 17 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


11: 00

Ngayakeun bewara: Halkalı Palayanan Kadaharan Pusat Pangan Kerja Anu Tiasa Dianggalan

@ Pébruari 17 11: 00 - 12: 00
TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional, Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul /Kadıköy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Direktorat TCDD xnumx.bölg Halkalı Palayanan Dahareun Pusat Pangan Anu Gawé Tiasa Dijupuk SUBJEK PENTAKSURAN sareng ISU-ISU YANG DITUTUKAN BATANG Artikel 1 - Inpormasi ngeunaan Administrasi 1.1. Administrasi The; a) Ngaran: TR STATE [Lainna ...]

Manggihan More »

14: 00

Bewara Bewara: Pameuntasan Tingkat

@ Pébruari 17 14: 00 - 15: 00
TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional, Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul /Kadıköy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Enterprise 1. Diréktur Daerah Tingkat Penjagaan Pengawal Peringkat Pengawas SUBJEK TENDER DAN ISU-ISU YANG DITANYAKKEUN BIDANG Artikel 1 - Inpormasi ngeunaan Administrasi 1.1. Administrasi The; a) Ngaran: TR STATE RAILWAYS [Lainna ...]

Manggihan More »
ngayakeun béja solar bakal dibeli

Béja Tender: Diesel Bakal Dibeuli

@ Pébruari 17 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1

TCDD Enterprise 3 Diréktur régional bakal dipésér ti Diesel .BAB PEMBANGUNAN TENDER DAN ISU-ISU YANG DITANYAKKEUN BIDANG Artikel 1- Inpormasi ngeunaan nu boga administrasi bisnis 1.1. Nu boga administrasi bisnis; a) Ngaran: TCDD Enterprise [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway