loading Kajadian

Kajadian pikeun 18 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


10: 00

Pengumuman Tender: Ngaronjatkeun Lintas Tingkat Tingkat di Malatya Diyarbakır Line

@ Pébruari 18 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Malatya Diyarbakır Garis Tingkat Pamulihan Pameuntasan Laluan TC NEJEU RAILWAYS GENERAL DIRECTORATE (TCDD) DIRECTORATE GENERAL Karya konstruksi di 20 Tingkat Tapak di Malatya Diyarbakır Line [Lainna ...]

Manggihan More »

Pengumuman Tender: Layanan Anggota Téknis Bakal Ditampi

@ Pébruari 18 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Jasa Perangkat Teknikal Jenderal Diréktur Jenderal TCDD Enterprise bakal dicandak.BAB SUKTURAN TENDER DAN ISU-ISU DENGAN BENTUKAN Artikel 1 - Inpormasi ngeunaan Administrasi 1.1. Administrasi The; a) Ngaran: TR NEGERI TRANSLATE NEGARA TRANSLATE [Lainna ...]

Manggihan More »

10: 30

pengumuman lembut ankara kayseri baris db diréktur kadieu cinta

Pengumuman Tender: Tata Léngkah di Ankara Kayseri Line 22 DB Direktorat Zona

@ Pébruari 18 10: 30 - 11: 30
TCDD Ankara 2. Direktorat régional Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
TL1

Lereng Panata di Ankara Kayseri Garis 22 Diréktur WB Diréktur Jenderal Diréktur Railway State Turki (TCDD) kaping 2 DAFTAR PERKHIDMATAN PERKHIDMATAN ANTARA KAYSERİ LINE 22 DREAM OFFICE [Lainna ...]

Manggihan More »

11: 00

Pengumuman Tender: Pekerjaan Pembuatan sareng Distribusi Pusat Perumahan Pekerjaan Haydarpaşa

@ Pébruari 18 11: 00 - 12: 00
TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional, Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul /Kadıköy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 1. Diréktur régional Haydarpaşa Pagawean Pangan sareng Inuman Gawé sareng Judul TENDER AND ISU UNTUK BIDD Pasal 1 - Inpormasi ngeunaan Administrasi 1.1. Administrasi The; a) Ngaran: TC [Lainna ...]

Manggihan More »

14: 00

Pengumuman Tender: Layanan Pembersih bakal dicandak pikeun Lambang Bisnis Maltepe

@ Pébruari 18 14: 00 - 15: 00
TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional, Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul /Kadıköy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Enterprise 1. Jasa Diresihan Diréktur régional bakal dipikabutuh pikeun Gedong Lina Operasi Maltepe.JABAT PENDIDIKAN DAN ISU-ISU YANG DIPANGGU UNTUK BIDDING Artikel 1 - Inpormasi ngeunaan Administrasi 1.1. Administrasi The; a) Ngaran: [Lainna ...]

Manggihan More »
Konstruksi rel terpencil di tempatna sareng kélém aluminotermit dina bewara tender sub-kontrak Izmir

Pengumuman Tender: Ngasahkeun Rel Di-Loka Terpanjang di Zona Suburban Izmir sareng Welding Rail Aluminothermic

@ Pébruari 18 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1

TCDD Enterprise 3 Direktorat régional Nyiptakeun Rail Réduksi Terpisah di Suburbs İzmir kalayan Topik Welding Aluminothermic Rail of TENDER AND INFORMATION IN OFFER OF TENDER 1. [Lainna ...]

Manggihan More »

14: 30

hamparan iklan pariwara pad bakal dibales

Pengumuman Tender: Dasar Plawangan bakal digaleuh

@ Pébruari 18 14: 30 - 15: 30
TCDD Sivas 4. Direktorat régional Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas 58000 Türkiye
+ Google Maps
TL1

TCDD Sivas Diréktur Pabrikan Pabrik Konkrit Téktronik bakal dipésér.LATUAN TENDER DAN ISU-ISU DENGAN BENTUKAN Artikel 1- Informasi ngeunaan nu boga administrasi bisnis 1.1. Nu boga administrasi bisnis; a) Ngaran [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway