loading Kajadian

Kajadian pikeun 20 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


10: 00

Pengumuman Tender: Ngaronjatkeun Gawé di Tingkat Lambang Diyarbakır-Kurtalan Line

@ Pébruari 20 10: 00 - 11: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Ngaronjatkeun Lintasan Paringkat dina Diyarbakır-Kurtalan Line Direktorat Umum Rail Rail State (TCDD) Diréktur Umum Diyarbakır-Kurtalan Line Konstruksi damel pikeun 50 Tingkat Léngkah di Diyarbakır-Kurtalan Line [Lainna ...]

Manggihan More »

10: 30

Power Line and Transformer Works bakal dilakukeun di Pabrik Ray Kaynak

@ Pébruari 20 10: 30 - 11: 30
TCDD Ankara 2. Direktorat régional, Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Direktorat Umum Pabrik Karéta Api bakal dilaksanakeun. Railway State Turki Diréktur Umum (TCDD) DITJUJUKKEUN KABEH DIRI KABUPATEN 2 Sumber Daya Direktorat Ray Sumber Pabrikan sareng Pembaharuan Transformers, Jaringan. [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway