loading Kajadian

Kajadian pikeun 25 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


10: 00

Pengumuman Tender: Pangropéa sareng Perbaikan Layanan Dibeulian Ditampi di Istanbul Metro Galur

@ Pébruari 25 10: 00 - 11: 00
Metro İstanbul A.Ş., Yavuz Selim Kacamatan Metro Jalan No: 3 Esenler / Istanbul
Esenler / Istanbul, Istanbul 34220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Metro istanbul

Pangropéa sareng Perbaikan Pangropéa Bakal Dipiceun di Istanbul Metro Line [Lainna ...]

Manggihan More »

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

@ Pébruari 25 10: 00 - 11: 00
TCDD Ankara 2. Direktorat régional, Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Layanan Kaamanan Pribadi bakal Ditampi TR STATE RAILWAYS OPERATION OPERATION DIRECTORATE (TCDD) 2. PEKRISI DENGAN PELEKASAN PERKHIDMATAN TCDD 2 KABUPATEN KABUPATEN UNTUK KIRIKKALE YHT GAR DENGAN 7 PEKERJA DAN FAKTOR ERYAMAN 10 [Lainna ...]

Manggihan More »
bewara ngayakeun bakal nampa layanan kaamanan swasta

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

@ Pébruari 25 10: 00 - 11: 00
TCDD Ankara 2. Direktorat régional Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
TL1

Layanan Kaamanan Pribadi bakal Ditampi TR STATE RAILWAYS OPERATION OPERATION DIRECTORATE (TCDD) 2. PEKRISI DENGAN PELEKASAN PERKHIDMATAN TCDD 2 KABUPATEN KABUPATEN UNTUK KIRIKKALE YHT GAR DENGAN 7 PEKERJA DAN FAKTOR ERYAMAN 10 [Lainna ...]

Manggihan More »

14: 00

Pengumuman Tender: R350HT 60E1 Rail bakal ngagaleuh

@ Pébruari 25 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Enterprise 3 Daérah Direktorat R350HT 60E1 Rail SUBJEK TENDER TO DIKALISI DENGAN ASI DITULUSKEUN BABDING Artikel 1- Inpormasi ngeunaan nu boga administrasi bisnis 1.1. Nu boga administrasi bisnis; a) Ngaran: [Lainna ...]

Manggihan More »
bewara lembut b sapuluh manteng sapuluh tarik ngagaleuh konstruksi sare

Perolehan Perolehan: Meuli Pamalang Merentas Konkrit Pre-Stretched Pre-Stretched-Pre-Detik

@ Pébruari 25 14: 00 - 15: 00
TCDD Malatya 5. Direktorat régional İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
TL1

B70 Pre-Stretched-Pre-Pulled Concrete Crossmember Meuli SUBJEK OF TENDER AND ISSUES RELATED TO BIDDING Artikel 1- Inpormasi ngeunaan nu boga administrasi 1.1. Nu boga administrasi bisnis; a) Ngaran: TCDD Wilayah 5th [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway