loading Kajadian

Kajadian pikeun 26 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


14: 00

Pengumuman Tender: Culvert Construction Work di Manisa-Bandırma Railway

@ Pébruari 26 14: 00 - 15: 00
TCDD İzmir 3. Direktorat régional, Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
TL1
bulteni lembut

DIREKORATE KETUA PENGURUSAN NEGERI TURKISH RAILWAYS MANAGEMENT AND STOK CONTROL SERVICE MANAGEMENT MANISA-BANDIRMA LINE KM: 3 + 138, KM: 786 + 170, KM: 120 + 202 400 IN 221 + 230 [Lainna ...]

Manggihan More »
Bakal dibeuli lembut pikeun ballast nu

Ngayakeun bewara: ballast bakal Beuli

@ Pébruari 26 14: 00 - 15: 00
Direktorat régional ti TCDD YHT lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
TL1

TCDD Plant YHT Regional Direktorat Ballast bakal digaleuh SUBJEK TENDER DAN ISU-ISU YANG DENGAN BENTUKAN Artikel 1- Informasi ngeunaan nu boga administrasi bisnis 1.1. Ngaran: TCDD Enterprise Umum [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway