loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 8 @ 15: 00 - 16: 00

TL1
TÜLOMSAŞ

Wasta Kaamanan Service Alınacaktır
The kontraktor umum Direktorat

Ngayakeun Panangtayungan Khusus sareng Ladenan Kaamanan pikeun Perlindungan Fasilitas TULOMSAS dina taun 2020 bakal dibulien ku 4734 Pasal 19 Hukum Public Law no. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 485901
1 of Administrasi
a) Alamat: Ahmet ternak Avenue 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Nomer telepon jeung fax: 0 222 224 00 00 4435 4436 4437 4438 0 222 225 50
c) E-Surat Alamat: tulomsas@tulomsas.com.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
49 jalmi (3 bikang - jalu 46) sareng 2020 protéksi bersenjata dinten sékrési panjang sareng jasa kaamanan (tiasa digarap liburan nasional sareng liburan umum)
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Daérah anu dikepung ku témbok ékspor TÜLOMSAŞ Direktorat Jéndral
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: kontraktor The, Departemen Ngayakeun
b) Titimangsa jeung wanci: 08.11.2019 - 15: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 8
jam:
15: 00 - 16: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

kontraktor
telepon:
+ 90 222 224 00 00
Surélék:
tulomsas@tulomsas.com.tr
website:
https://www.tulomsas.com.tr

tempat

Turki lokomotif na Engine Industri Inc. (TÜLOMSAŞ)
Ahmet Kanatli Cad
Eskisehir, Eskisehir 26490 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 222 224 00 00
website:
https://www.tulomsas.com.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting