loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: B60 Concrete Sleeper luyu sareng UIC 70 Rail bakal ngagaleuh

@ Pébruari 13 14: 00 - 15: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Direktorat TCDD xnumx.bölg
B60 Beton Sareng Cocog Pikeun UIC 70 Rail bakal ngagaleuh
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: Direktorat TCDD 3.
b) Alamat: Ataturk Caddesi No: 121 / Alsancak-IZMIR
c) Nomer Telepon: 0232 464 31 31 / 4931
d) Nomer fax: 0232 463 16 22/464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) Ngaran sareng nami kulawarga paduli: Erhan KUŞ - Kantor Jawab
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: "Meuli 50.000 Potongan UIC 60 Rail B70 Trailer Con kongsi pikeun Anggo Di antara Stasiun Çiğli-Halkapınar”

b) ngarekam IRB No. 2020 / 41166
c) Kuantitas sareng jinis: Beuli 50.000 UIC 60 rel B70 saré beton
padamelan nyandak
d) Tempat pangiriman: TCDD bakal dikirimkeun dina tumpukan di 3 Direktorat Daérah / Biçerova sareng Stasion Kırkağaç.
e) informasi lianna: Ieu geus nyatakeun di Téknis spésifikasi.

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat dimana tender bakal diayakeun: TCDD Enterprise 3rd Region Directorate Procurement of Bar and Services Tender Komisi Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR
c) Tanggal lembut: 13 / 02 / 2020
d) waktu lembut: 14: 00
e) Lembak komisi tempat pasamoan: Fasilitas TCDD 3.Region Direktorat Ngayakeun barang sarta jasa Komisi lembut Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 13
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway