loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Béja Tender: Diesel Bakal Dibeuli

@ Pébruari 17 14: 00 - 15: 00

TL1

ngayakeun béja solar bakal dibeli

Direktorat TCDD xnumx.bölg
Dimana Beuli Diesel
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: Direktorat TCDD 3.
b) Alamat: Ataturk Caddesi No: 121 / Alsancak-IZMIR
c) Nomer Telepon: 0232 464 31 31 / 4931
d) Nomer fax: 0232 463 16 22/464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) Ngaran-nami / gelar tina anggota relevan: Erhan KUŞ / Insinyur
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: TCDD. 3. Diréktur Diréktur Railway régional Daérah Diréktur Sistem Api Konsumsi Bahan Bakar (ATOS) sareng Diesel Supply
b) ngarekam IRB No. 2020 / 48848
c) Jumlah sareng jinis: 350.000 liter euro asupan solar
d) Tempat pangiriman: Sistem ATOS di stasion suluh di pusat-pusat tempat kendaraanana.
e) informasi lianna geus dieusian dina spésifikasi teknis.

Artikel 3- informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat dimana tender bakal dilaksanakeun: TCDD Enterprise 3rd Region Directorate Barangan sareng Layanan Perolehan Tender Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR
c) Tanggal lembut: 17 / 02 / 2020
d) waktu lembut: 14: 00
e) Lembaga komisi lembut: TCDD Direktorat 3 Direktorat Luar Daerah na Ngayakeun Komisi lembut Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak / İZMİR

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 17
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway