loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Karya Éléktrik Bakal Rengse Dina Skop Proyék Signalization

@ April 9 14: 00 - 15: 00

TL1

Karya listrik tiasa dilakukeun dina lingkup pengumuman proyék sinyalna.

Karya Éléktrik Bakal Rengse Dina Skop Proyék Signalization
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Énergi Énergi 14 Bangunan Teknis anu dilakukeun dina lingkup Proyék Signalization bakal dibersihkeun ku metode tender kabuka saluyu sareng artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19, sareng tawaran ngan bakal ditampi sacara éléktronik liwat EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2020 / 136515
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: ATATÜRK AVENUE 121 / A ALSANCAK KONAK / İZMİR
c) Telephone na fax angka: 2324643131 - 2324647798
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Ngaran: Énergi Énergi 14 Bangunan Teknis anu dilakukeun dina Skop Proyék Tanda
b) Quality, tipe na jumlah:
Ngadegkeun fasilitas listrik di 10 poin, 4 di daérah Torbalı-Ödemiş sareng 14 di daérah Denizli-Kocabaş.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: İzmir sareng Denizli
ç) Tanggal / waktos pangiriman: 210 (dua ratus sapuluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.
d) Gawé awal: Di poé 10 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 09.04.2020 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat dimana e-tawaran bakal dibuka): TCDD 3. Kantor Daerah Atatürk Cad. NO: 121 / A Alsancak- Konak / İZMİR

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 9
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway