loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Ngasahkeun Rel Di-Loka Terpanjang di Zona Suburban Izmir sareng Welding Rail Aluminothermic

@ Pébruari 18 14: 00 - 15: 00

TL1

Konstruksi rel terpencil di tempatna sareng kélém aluminotermit dina bewara tender sub-kontrak Izmir

Direktorat TCDD xnumx.bölg
Nyiptakeun Terpanjang Terpéstasi Rail sareng Altenothermic Rail Welding di Izmir Suburbs
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1- Usaha Nu boga
1.1. Administrasi boga bisnis;
a) Ngaran: TIP régional TIPD Enterprise 3.
b) Alamat: Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR
c) Nomer telepon: 0232 464 31 31 / 4931
d) Nomer fax: 0232 463 16 22 - 464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekom Commissionu@tcdd.gov.tr
f) Ngaran-nami / gelar tina anggota relevan: Erhan KUŞ - Kantor Jawab
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- Émbaran Ngeunaan lembut rekrutmen Subject
Subjek tina jasa lembut;
a) Nami: TCDD 3.Regional Diréktur Diréktur Layanan konstruksi Rail insulated sareng Welding Aluminotermite di Kacamatan Izmir Suburban
b) ngarekam IRB No. 2020 / 51377
c) Jumlah na tipe: 780 Jumlah Alüminotermit Ray Sumber, situs 140 potongan rail papisah rengse, 50 ton ngaganti Ray
d) Tempat tindakan: Propinsi İzmir
e) informasi lianna: Ieu geus nyatakeun di Téknis spésifikasi.

Artikel 3- Émbaran on Panawaran
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut muka.
b) Alamat kana lembut: TCDD Plant 3.Region Direktorat
c) Tanggal lembut: 18.02.2020
d) waktu lembut: 14: 00
e) Lembak komisi tempat pasamoan: Fasilitas TCDD 3.Region Direktorat Ngayakeun tina barang jeung jasa Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 18
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway