loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatikeun ngayakeun: Rostrum sareng Lock Lock bakal dipésér

@ Pébruari 12 14: 30 - 15: 30

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Plant Çankırı Scissors Factory
Rostrum sareng Lock Lock bakal dipésér
Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: Pabrik TCDD Çankırı Scissors Factory
b) Alamat: Abdulhalik Renda Mah. Ankara Jalan 3. Km Center / ÇANKIRI
c) Nomer telepon: 0 376 213 02 31 / 373-393
d) Jumlah fax: 0 376 213 02 28 - 29
e) Alamat surélék: makasfabrikasi@hotmail.com
f) Ngaran sareng Ngaran kepala tanaga anu patali: Metin ÖZSALTIK-Chief Office
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: ngayakeun 7 Tribun Pencil sareng Bahan Kunci dibutuhkeun ku TCDD Çankırı Scissor Fate Directorate Numutkeun kana Spésifikasi Téknis
b) angka pendaptaran JCC: 2020 / 21411
c) Jumlah na tipe:

1-Awak Rostrum Nomer 250
2-Rostrum Garpuh Nomer 150
3-Tribune Lever Qty 150
4-Lateern Lempeng Qty 150
5-Tribune Bola Qty 180
6-Bola Arm Kuantitas 180
7-tanduk Tanduk 150

d) Tempat Pangiriman: Factory Çankırı Scissors
e) Inpormasi lianna: Pikeun disayogikeun luyu jeung spésifikasi teknis
Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat lembut: TCDD Plant Dankırı Scissors Factory
c) Tanggal lembut: 12.02.2020
d) waktos lembut: 14.30
e) Lembut komisi tempat rapat: Tutuwuhan TCDD Çankırı Scissors Factory
Kamar Rapat

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 12
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway