loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Béja Tender: Lampu Dibeuli Lampu TCDD Led

10 Oktober @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

73 LED LAMP TUJUAN YANG DITAMPANGKEUN Pikeun LED TRANSFORMASI TINGGI DI PELUANG HAYDARPAŞA TORTD
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi manajemén (TCDD) HAYDARPAŞA port operasi

TCDD Perolehan Lampu Led 73 anu aya hubunganana sareng Lampu Konversi Lampu di Daérah Bahan Bahaya di Haydarpaşa Port bakal dilakukeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 471907
1 of Administrasi
a) Alamat: SELIMIYE HAREM ISKELE NEURBORHOOD BURHAN FELEK Jalan NO: 1 34668 Harem ÜSKÜDAR / ANSTANBUL
b) Telephone na fax angka: 2163488020 - 2163451705
c) E-Surat Alamat: alizengin@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo alamat internét (lamun lumaku): https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-lembut sipat matuh
a) Quality, tipe na jumlah:
Nomer 73 Cahaya lampu pasokan.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat pangiriman: Haydarpaşa Port Management Directorate Service Téknis
c) Tanggal pangiriman: Éta kedah diserepkeun sareng seueur.

3- lembut
a) Tempat: TCDD Haydarpaşa Balé Diréktur Diréktur Manajemén Port
b) Titimangsa jeung wanci: 10.10.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 10
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber