loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Halkalı Palayanan Kadaharan Pusat Pangan Kerja Anu Tiasa Dianggalan

@ Pébruari 17 11: 00 - 12: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Direktorat TCDD xnumx.bölg
Halkalı Palayanan Kadaharan Pusat Pangan Kerja Anu Tiasa Dianggalan
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1 - Administrasi Émbaran
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 1. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: Stasion Gedong Haydarpasa xnumx.kat Komisi Biro 3 4 - KADIKÖY / Istanbul
c) Jumlah Telephone: 2163378214
d) Jumlah fax: 2163378214
d) (dileungitkeun: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 27 seni).
e) Nami, nami kulawarga sareng judul anggota relevan: CAHİT TOPALOĞLU - TENDER TABLE
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2 - matuh tina informasi lembut
2.1. Subjek tina jasa lembut;
a) Ngaran: Halkalı Pagawe Subsistence Center Food Produksi, distribusi sarta pembuatan reservations Usaha of Layanan lianna
b) Jumlah na tipe:
Halkalı Produksi Pangan, Distribusi sareng Pelayanan Biasa anu Pusat Gawé. Produksi dahareun, distribusi sareng jasa sampingan sanésna di pusat lengganan.
(135 jalma sadinten), ti 01.03.2020 dugi ka 31.12.2020 (211 dinten damel, 28.485 tuangeun)
Inpo Salajengna aya di papiliun administrasi keur spésifikasi nu.
c) Tempat tindakan: Kacamatan 1st KabupatenHalkalı Pusat Akomodasi pagawe
d) ayat ieu geus ditinggalkeun kosong.
Artikel 3 - kalawan informasi patali ka lembut jeung titimangsa deadline lembut sarta waktu
3.1.
a) nomer Ngayakeun register: 2020 / 39567
b) Prosedur Ngayakeun: lembut muka.
c) Alamat pikeun ngirimkeun tawaran :: TCDD 1st Komisaris Diréktur Kantor Bangunan Gedong Tingkat 3 Tingkat No: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
ç) Alamat pikeun tender: TCDD 1st Komisaris Diréktur Kantor Gedong Bumi Tingkat 3 Tingkat No: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
d) Tanggal lembut: 17.02.2020
e) waktos lembut: 11: 00
f) The tempat pasamoan tina komisi lembut: TCDD 1. Direktorat régional ti kamar xnumx.kat wangunan stasiun euweuh: 3 Haydarpasa / Istanbul

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 17
jam:
11: 00 - 12: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway