loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Rehabilitasi Bayındır, Tirus sareng Stasion Ödemiş for Electrification and Signalization System

16 Oktober @ 10: 00 - 11: 00

TL1

Harmonisasi Bayındır, Tirus sareng Stasion Ödemiş Jalan-jalan ka Éktrifikasi sareng Sistem Signalization
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Pangwangunan Bayındır, Tyre and Ödemiş Station Roads to Electrification and Signalization System bakal dirumuskeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 447258
1 of Administrasi
a) Alamat: Ataturk CADDESI 121 / ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telephone na fax angka: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat surélék: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
950 meter galian ngaleupaskeun, 1400 meter jalan ferrous
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Bayındır, Tirus, Ödemiş / İZMİR
c) Gawé awal: Di poé 10 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 180 ti lokasi pangiriman (dinten saratus dalapan puluh) almenak.

3- lembut
a) Tempat: Cad Atatürk. Henteu: 121 / A Alsancak / İZMİR
b) Titimangsa jeung wanci: 16.10.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 16
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber