loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Mobil Perbaikan sareng Pangropéa Mobil bakal dibeli (Tender Dihapus)

@ Januari 22 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Alat ngalereskeun Mobile sareng Alat Pangropéa bakal dibales
REPUBBLIKA TURKIJA DIRETTORAT ĠENERALI TA 'L-ISTATI FERROVJARJI (TCDD) DIRETTORAT ĠENERALI

Perolehan barang pikeun 7 Mobil Perbaikan sareng Mobil Pangropéa kedah diurus saluyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 52789
1 of Administrasi
a) Nami: KETUA DIREKORATE NEGERI NEGARA (TCDD) DIREKTOR KETUA
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Street No: 3 06340 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Nomer telepon sareng fax: 0 (312) 520 43 11 - 0 (312) 520 62 11
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Ngaran: Pasokan 7 Mobil ngalereskeun sareng Mobil Ngajaga
b) Quality, tipe na jumlah:
7 Potongan
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / tempat pangiriman: TCDD ngagaduhan hak ngarobih tatanan wahana prototipe Partéi 1 sareng tempat pangiriman Partai ka-2. Partai ka-1 (Mesin Prototipe) Diréktur Bengkel Mékanis Daerah 5; Kadua Mekanik Wilayah Daérah 2nd, Bengkel mékanis Wilayah Daérah, Bengkel Mekanik Wilayah Daérah, Bengkel Mekanik Wilayah Daérah, Bengkel Mekanik Wilayah Daérah, Bengkel Mekanik Wilayah Daérah, Bengkel Mesin Méi 2.
d) Kaping / waktos pangiriman: Pangiriman sareng nampi kendaraan tiasa di tumpak. Ngan ukur hiji kandaraan prototipe anu diperyogikeun bakal tiasa kalebet dina kiriman tumpangan munggaran. Saatos parepatan uji kendaraan prototipe, produksi masif kendaraan sanésna sésana sakumaha spésifikasi dina teknis bakal dimulai. Kandaraan bakal dikirimkeun dumasar kana jadwal ieu. Program panyerahanna bakal dimimitian saatos kontrak tina kontrak. Kandaraan 1 Partai 1 Prototipe: 3 Waktos Percobaan: 1 Bulan Saatos parantos percobaan, percobaan pelatihan sareng / atanapi supir / operator kualifikasi kendaraan prototipe, masa uji coba kendaraan bakal dimimitian sareng catetan anu disiapkeun antara perusahaan kontraktor sareng otoritas TCDD sareng tanggal kendaraan prototipe ieu kudu dimimitian. bakal janten tanggal mimiti jaman percobaan. (Tina persetujuan prototipe) Partai 2 6 Kandaraan: 2 Bulan Saatos nampi samentawis kendaraan, periode maksimum anu bakal dugi dugi nampi akhir bakal 3 sasih.
d) dimimitian gawé dina: karya wajib ngamimitian kana penandatanganan kontrak.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 22.01.2020 - 14: 30
b) Tempat rapat komisi lembut (alamat di mana e-tenders bakal dibuka): Direktorat Jual Umum TCDD sareng Rapat Jaringan Mesyuarat (lantai 3, kamar 4052)

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 22
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway