loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Perhatosan Tender: Kayu Kayu, Garis Kayu sareng Balok Kayu kayu

@ Januari 23 14: 30 - 15: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD. Sipat 7. Direktorat régional
Bridge Kayu, Garis Kayu sareng Kayu Kayu kayu
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: TCDD 7. Direktorat régional. AFYONKARAHİSAR
b) Alamat: Alicetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR
c) Jumlah Telephone: 0 272 2137621 / 301
d) Jumlah fax: 0 272 2141943
e) Alamat e-mail: 7bolgesatinalmavestokkontrolmudurlugu@tcdd.gov.tr
f) Ngaran sareng nami kulawarga tanaga prihatin: Teksin GELDİ - TCDD 7. Kacamatan Dem. Diréktur Puraga
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: 7 m473,574 Bridge Bridge, Wood Line and Wood Scissor Crossmember (Numutkeun kana Spesifikasi Téknis) padamelan anu tiasa dianggo dina karya pangropéa anu bakal dilakukeun dina Diréktur Distrik kaping 3 tina TCDD.
b) ngarekam IRB No. 2019 / 718152
c) Kuantitas sareng jinis: Wood Bridge Crossmember (248,040 m3), Wood Line Crossmember (75,712 m3) sareng Wood Scissor Crossmember (149,822 m3) total 473,574 m3 Wooden Sleeper (dumasar kana Spésifikasi Téknis).
d) Tempat Pangiriman: Rincian dirumuskeun dina Spésifikasi Téknis sareng annex.
e) Inpormasi anu sanés: Dieusian dina Spésifikasi Téknis sareng annex.
Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka (UU Ngayakeun Public No. 4734 3 / g handapeun Pasal TCDD Barang and Services Peraturan Ngayakeun, Pasal 15)
b) Alamat lembut: TCDD Facility 7. Direktorat Daérah Aliçetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR
c) Tanggal lembut: 23 / 01 / 2020
d) waktu lembut: 14: 30
e) Tempat rapat komisi Tender: TCDD. 7. Ruangan Direktorat Daerah sareng Rapat Rapat GAR / AFYONKARAHİSAR

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 23
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional
Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 272 213 76 21
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway