loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Semén bakal ngagaleuh kanggo dianggo di Pabrik Tidur Konkrit

@ April 9 14: 30 - 17: 30

TL1

Semén bade dipésér kanggo dianggo dina nyéépkeun iklan konkrit saré spéker.

TCDD Direktorat of Sivas Beton Sleeper Factory
Semén bakal ngagaleuh kanggo dianggo di Pabrik Tidur Konkrit
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: TCDD Direktorat of Sivas Beton Sleeper Factory
b) Alamat: Pegangsaan Ankara No: 31 58190 / SİVAS
c) nomer Telepon: 0 346 2273612 / 130 - 158
d) Jumlah fax: 0 346 2270787
e) Alamat surélék: sivasbetontraversihale@tcdd.gov.tr
f) Ngaran-nami / gelar tina anggota relevan: Celal CİNNİ
g) 1.2. Panawaran tiasa kéngingkeun informasi anu patali jeung lembut ku cara ngahubungan kana personil nu di alamat sareng nomer di luhur.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: TS EN 197-1 CEM I 42,5 Sunda Bulk Cement and CEM II
32,5 Sunda Kantong Sement
b) Jumlah Pendaftaran JCC: 2020 / 142123
c) Jumlah sareng jenis: 3.000 Ton TS EN 197-1 CEM I 42,5 Sunda Bulk Sement na 90 TON CEM II 32,5 Sunda Bag Bag Sement
d) Anyar bakal dikirimkeun: Éta bakal dikirimkeun ka Direktorat Pabrik Kilang Konkrit Sivas.
e) informasi lianna: Ieu geus nyatakeun di Téknis spésifikasi.

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur lembut: Prosedur Buka lembut (Numutkeun TCDD dina Ngayakeun barang sarta jasa)
b) Alamat pikeun lembut: TCDD Plant Sivas Concrete Travers Fate Directorate Pabrik Sivas
c) Tanggal lembut: 09.04.2020
d) waktos lembut: 14: 30
e) Lembut komisi tempat rapat: TCDD Plant Sivas Beton Factory Sleeper Factory Direktorat aula pasamoan

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 9
jam:
14: 30 - 17: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway