loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Lembut Bewara: Spring Clamp Badé Dibeuli

@ Januari 28 10: 30 - 11: 30

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Afyon Beton Sleeper Factory
Mésér Spring clamp
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Nami: Diréktur Tidur Tékon Tukang Konkrit TCDD Afyon.
AFYONKARAHİSAR
b) Alamat: Ali Cetinkaya Mah. Marsekal Fevzi Cakmak Pegangsaan No: 5 03040
sentral AFYONKARAHİSAR
c) Jumlah Telephone: 0 272 213 76 21 / 4147-4197
d) Jumlah fax: 0 272 214 57 05
e) Alamat surélék: afyonbetontravers@tcdd.gov.tr
f) Ngaran-nami / gelar tina anggota relevan: Erdoğan MUTLU - Pabrikan Grp. V. Pangatur
1.2. Bidders dina émbaran lembut ngeunaan jalma kontak di alamat di luhur sarta nomer
Éta bisa ménta ku cara masang.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: Pakakas Gésér Clamp.
b) ngarekam IRB No. 2020 / 13058
c) kuantitas sareng tipe: 49.000 PCS Spring Clamp
d) Tempat pangiriman: TCDD Afyon Beton Travers Fab. Sutradara- AFYONKARAHİSAR
Alamat bakal dikirimkeun.
e) Inpormasi anu sanés: …….
Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat tender: TCDD Afyon Beton Travers Fab. Direktorat-Marsekal
Fevzi Çakmak Boulevard NO: 5 03040- AFYONKARAHİSAR
c) Tanggal lembut: 28 / 01 / 2020
d) waktu lembut: 10: 30
e) The Komite lembut Rapat Tempat: TCDD Direktorat of Afyon Beton Sleeper Kilang kitu. aula Majelis
AFYONKARAHİSAR

yayli_kiskac_teknik_sartn up-2020-13058

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 28
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional
Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 272 213 76 21
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway