loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Direktorat 2.BÖLG
Batréna pikeun dibeuli
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 529311
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: TCDD perusahaan 2.REGION Diréktori Ngayakeun Barang and Services
Komisi lembut
b) Alamat: Behiçbey / ANKARA
c) Nomer Telepon: 0312 211 14 49
d) Jumlah fax: 0312 211 12 25
e) Alamat surélék: www.tcdd.gov.tr
f) Ngaran-nami sareng judul parantos relevan: Basri MELETLİ / Kapala Komisi
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Nami: 2 KABUPATEN DIJEKTOR BOĞAZKÖPRÜ-ULUKIŞLA LINE CUTTING SIGNALISATION TEKNIKAL TEKNIKAL TEKNIKAL (630 PCS 12V 200AH BATTERY) KERJA APLIKASI
b) ngarekam IRB No. 2019 / 529311
c) Kuantitas sareng jinis: 630 PCS 12V 200AH PEMBELIAN BATTERY
d) Tempat pangiriman: 2.Regional Railway Dirteupage Railway Direktorat
e) informasi lianna geus dieusian dina spésifikasi teknis.
Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat lembut: TCDD Plant 2.REGION Diréktur Barang and Services
Komisi Lembar dina Ngayakeun BEHİÇBEY / ANKARA
c) Tanggal lembut: 13.11.2019
d) waktu lembut: 11: 00
e) Lembaga komisi lembut: TCDD Enterprise 2.REGION DIRECTORATE Komisi Ngayakeun Koméran Barang and Services Rapat Aula

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 13
jam:
11: 00 - 12: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Anadolu Pegangsaan Behicbey / Ankara
Behicbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting