loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Power Line and Transformer Works bakal dilakukeun di Pabrik Ray Kaynak

@ Pébruari 20 10: 30 - 11: 30

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Power Line and Transformer Works bakal dilakukeun di Pabrik Ray Kaynak
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

Diréktur Diréktur Perusahaan Ray Sumber Pembaharuan Listrik sareng Transformers, Pembuatan Jaringan, Cai Cai sareng Baris Hidrét Giwang dina Saluran Anyar Sapanjang Kilang, karya konstruksi bakal diawalan ku padika tender kabuka dumasar kana Pasal 4734 UU Pérsipikasi Public Public 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 729660
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
1 PIECE PB-1, PREFABRICATED TRANSFORMER TRANSFORMER MANUSIA 36 KV AND LAIN KAWIN.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: ANKARA
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 240 ti lokasi pangiriman (nu dua ratus opat puluh) poé almenak.

3- lembut
a) Tempat: xnumx.bölg TCDD Direktorat Room Rapat
b) Titimangsa jeung wanci: 20.02.2020 - 10: 30

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 20
jam:
10: 30 - 11: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway