loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Adapazarı-Mithatpaşa Station Regenerasi Station sareng Scissor Post Work

@ Pébruari 10 14: 00 - 15: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 1. Direktorat régional
Adapazarı-Mithatpaşa Stasion Regenerasi Stasion sareng Béja Béja Gunting
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1 - Administrasi Émbaran
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 1. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: Stasion Gedong Haydarpasa xnumx.kat Komisi Biro 3 4 - KADIKÖY / Istanbul
c) Jumlah Telephone: 2163378214
d) Jumlah fax: 2163378214
d) (dileungitkeun: 07 / 06 / 2014-29023 RG / 41 seni).
e) Ngaran, nami kulawarga sareng judul anggota relevan: CAHİT TOPALOĞLU-TALE TABLE
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Artikel 2 - matuh tina informasi lembut
2.1. Subyek lembut teh
a) Ngaran: Pembaharuan 1 meter antara Stasion Adapazarı sareng Mithatpaşa Stasion anu aya di Kacamatan 3280 Diréktur Daerah sareng bewara 11 gunting
b) Nomer / kode proyék Investasi: 2019.E.010070.01.58
c) Jumlah (fisik) jeung tipe:
Ngarobih jalan 1 meter antara Stasion Adapazarı sareng Stasion Mithatpaşa anu aya di kacamatan Direktorat Kabupaten 3280st sareng ngalaksanakeun karya 11 gunting kalayan 4 barang pasang aksi.
Inpo Salajengna aya di papiliun administrasi keur spésifikasi nu.
ç) Lokasi: Distrik Kacamatan 1st antara Adapazarı sareng Stasion Mithatpaşa
d) ayat ieu geus ditinggalkeun kosong.
Artikel 3 - kalawan informasi patali ka lembut jeung titimangsa deadline lembut sarta waktu
3.1.
a) nomer Ngayakeun register: 2020 / 35314
b) Prosedur Ngayakeun: lembut muka.
c) Alamat pikeun ngirimkeun tawaran: TCDD Komisaris Komisaris Diréktur Bagean 1 Gedong Bawah Tingkat 3 Tingkat: 315 H.Pasa /Kadıköy/ Istanbul
ç) Alamat kanggo tender: TCDD 1st Komisaris Diréktur Kantor Gedong Bumi Tingkat 3 Tingkat No: 315 H.Paşa /Kadıköy/ Istanbul
d) lembut (deadline) Tanggal: 10.02.2020
e) lembut (tawaran final) waktos: 14: 00
f) The tempat pasamoan tina komisi lembut: TCDD 1. Direktorat régional ti kamar xnumx.kat wangunan stasiun euweuh: 3 Haydarpasa / Istanbul

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 10
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpasa 1. Direktorat régional
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul /Kadıköy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway