loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Pasokan 49 E1 sareng 60 E1 Konkrit Pamimpin Konkrit EXNUMX

@ Maret 31 10: 00 - 11: 00

TL1

ngayakeun pengumuman tender e sareng e beton truss konkrit

Direktorat Jenderal TCDD
Pasokan 49 E1 sareng 60 E1 Coklat beton EXNUMX
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan

administrasi Xnumx.iş urang sorangan;
Ngaran: Direktorat Jenderal TCDD
Alamat: Hacı Bayram Veli Mahallesi Hipodrom Caddesi
Stasiun Kereta Api 3 No. / Çankaya / ANKARA
nomer telepon: 90 312 309 05 15 / 4371-4311
Jumlah fax: 90 312 311 53 05
Alamat surélék éléktronik: satinalma@tcdd.gov.t
Ngaran-sualame-judul tina anggota relevan: Uğur Pegawai ERDEM, Ümit ARSLAN Branch Manager V.

xnumx.istekli anu bisa méré informasi ngeunaan lembut teh ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a. Nami: 25.110 Méter 49 E1 sareng 25.400 Méter 60 E1 Pameran Konkrit
Karya Pasokan Gawé
b. IRB angka pendaptaran: 2020 / 79076
c. Jumlah sareng jinis: 25.110 Méter 49 E1 sareng 25.400 Méter 60 E1 Gunting Konkrit
Karya Pasokan Gawé
(Sadaya barang sareng jumlah dituduhkeun dina Daptar Peryogikeun.)
d. Tempat pangiriman:
Kanggo Panawaran Domestik: Éta bakal dikirim ka alamat Çankırı Scissor Fate Direktorat, kalebet muatan, ngabongkar, transportasi sareng tumpukan.

Kanggo Tender Asing: Saatos ngeusian, ngabongkar, transportasi sareng tumpukan, éta bakal dikirim ku kontraktor ka alamat Diréktur Factor Çankırı Scissor Factory, saatos prosedur adat ditetepkeun ku Kontraktor, saluyu sareng sertifikasi otorisasi anu bakal dipasihkeun ku Administrasi di Diréktur Customs relevan.

Inpo séjénna:

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
a. Prosedur ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b. Alamat pikeun lembut: Direktorat Umum TCDD Enterprise Hacı Bayram Veli Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 Gar / Altındağ / ANKARA
c. Titimangsa lelang: 31.03.2020
d. waktos deadline: 10: 00
e. Tempat rapat komisi TenderD: TCDD Loian Mésér sareng Inventory Control Department Meeting Hall (lantai 3, kamar no. 4052)

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
March 31
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway