loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: Meuli Pamalang Merentas Konkrit Pre-Stretched Pre-Stretched-Pre-Detik

@ Pébruari 25 14: 00 - 15: 00

TL1

bewara lembut b sapuluh manteng sapuluh tarik ngagaleuh konstruksi sare

Mésér Koncit Pameran Konkrit Pra-Ditarik Bébar-Pre-Stretched-Pre-Stretched
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: Direktorat régional TCDD 5th-MALATYA
b) Alamat: TCDD 5.Region Direktorat Özalper Mah. İstasyon CAD.
No: 1 44100 Yeşilyurt / MALATYA
c) Jumlah Telephone: 0 422 2124800 / 4111
d) Jumlah fax: 0 422 2124816
e) Alamat surélék: 5bolgemalzeme@tcdd.gov.tr
f) Ngaran sareng nami parantos relevan Judul: Railway Purwokerto Serv. Dir. ÖkGökhan ÖZDEMİR- Tel: 4071
1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.
Pasal 2- Inpormasi ngeunaan topik lembut,
Subjek milik lembut teh;

a) Nami: 25 KM ANTARA YOLÇATI-TATVAN LINE KUNINGAN-KOMUNITAS AYA-OYMAPINAR. PEMBUNGKULAN 41.000 B70 PRE-STRETCHED-PRE-DRAWED TRAVERS TRAVERS UNTUK MENGGUNAKAN DI RENOVASI Jalan raya

b) ngarekam IRB No. 2020 / 55568

c) Jumlah sareng jinis: 41.000 B70 PRE-STRETCHED-PRE-DRAWN TRAVERS TRAVERS
d) Tempat pangiriman: 25 KM ANTARA YOLÇATI-TATVAN LINE WATER-YOUNG-OYMAPINAR. 41.000 B70 PRE-STRETCHED-PRE-DRAWED TRAVERS TRAVERS UNTUK KEGUNAAN RENOVASI JALAN; Periode pangiriman 100 dinten saatos kontrak disaluyuan. Tidur beton B70 anu produksi na réngsé sareng nampi bakal dikirimkeun ka 57 Stasion Diropéa Railway / Genç (Bingöl). Dieusian sareng ngabongkar karéta api ti pabrik ka Genç Station kalebet kontraktor (kalebet harga nawar). Kontraktor tanggung jawab pikeun karusakan anu mungkin lumangsung nalika ngamuat, ngirim sareng diunduh.

e) émbaran lianna: Ditesipikasi dina Spesifikasi Téknis.

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur lembut: TCDD 3 / g 15 Pasal Buka lembut
b) Alamat lembut: TCDD 5.Region Direktorat 2. Kat Rapat Kamar Özalper Mah. Istasyon Cad. No: 1 44080 Yeşilyurt / MALATYA
c) Tanggal lembut: 25 / 02 / 2020
d) waktu lembut: 14: 00
e) Lembut komisi tempat pasamoan: TCDD 5.Regional Direktorat 2. Kat Rapat Kamar Özalper Mah. Istasyon Cad. No: 1 44080 Yeşilyurt / MALATYA

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 25
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Malatya 5. Direktorat régional
İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway