loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: R350HT 60E1 Rail bakal ngagaleuh

@ Pébruari 25 14: 00 - 15: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Direktorat TCDD xnumx.bölg
R350HT 60E1 Rail bakal mésér
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan
1.1. The Badan kaserang;
a) Ngaran: Direktorat TCDD 3.
b) Alamat: Ataturk Caddesi No: 121 / Alsancak-IZMIR
c) Nomer telepon: 0232 464 31 31 / 4931
d) Nomer fax: 0232 463 16 22/464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekom Commissionu@tcdd.gov.tr
f) Ngaran sareng nami kulawarga paduli: Erhan KUŞ - Kantor Jawab

1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a) Ngaran: Meuli 28 Ton R2500HT 350E60 Rail pikeun 1 Km Gawé Ngobihkeun Jalan Antawis Çiğli Halkapınar
b) ngarekam IRB No. 2020 / 41347
c) Kuantitas sareng jinis: 2500 Ton 60 E1 ngetik R350HT kualitas beuli rel
d) Tempat pangiriman:
(Pikeun pembida rumah tangga): TCDD bakal dikirimkeun dina Wagon di 3 Réktorat Daérah XNUMX / Stasion Biçerova.
(Kanggo tenderers asing): FOB VESSEL (dimuat dina dewan) PENTING IMPORT atanapi
Alsancak CIF port / Turki
(Pangiriman FOB / CIF bakal diputus ku Administrasi.)
e) informasi lianna: Ieu geus nyatakeun di Téknis spésifikasi.

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
Émbaran patali lembut teh;
a) Prosedur Ngayakeun: prosedur lembut kabuka
b) Alamat ngayakeun: Direktorat TCDD xnumx.bölg
Ngayakeun barang-barang sareng Komisi Tender Komisi Atatürk
Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR
c) Tanggal lembut: 25 / 02 / 2020
d) waktu lembut: 14: 00
e) Lembak komisi tempat pasamoan: Fasilitas TCDD 3.Region Direktorat Ngayakeun barang sarta jasa Komisi lembut Atatürk Caddesi No: 121 / A Alsancak-İZMİR

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 25
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway