loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Sertifikasi Pengendara Metrobus sareng Supir Beus Public Urban

@ April 9 14: 00 - 15: 00

TL1

iklan mérek sareng mérek angkutan kota

Sertifikasi Supir Metrobus sareng Supir Beus Pengangkutan Beus
Direktori umumna tina IETT

Metrobus Supir sareng Perumahan Pengiriman Beus Pengangkutan Beus Perumahan bakal diperyogikeun ku tender terbuka numutkeun artikel 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 127098
1 of Administrasi
a) Alamat: Şahkulu Mah. Erkan-i Harp Sok. No: 2 Torowongan 34420 BEYOĞLU / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2123722222 - 2122521017
c) Alamat surélék: cevdet.akarsu@iett.gov.tr
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Ieu mangrupikeun layanan sertifikasi saloba 1184 supir, kalebet 2416 supir métrem sareng 3600 supir beus angkutan kota, saluyu sareng saringan nasional anu relevan.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat anu ngerjakeun: Tempat kerja milik Direktorat Umum Operasi IETT
c) Time: ti tanggal commencement 12 (dua belas) bulan

3- lembut
a) Tempat: Departemen Meuli Direktorat IETT Umum, 4 floor Komisi Kamar Şahkulu Mah. Erkan-i Harp Sok. No: 2 Metrohan Torowongan 34420 Beyoğlu / İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 09.04.2020 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 9
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:

organizer

Izmir Metropolitan Municipality
telepon:
0232 293 1200
Surélék:
him@izmir.bel.tr
website:
https://www.izmir.bel.tr

tempat

Istanbul Metropolitan Municipality
Municipal Metropolitan Istanbul Kemalpasa Mh. 15 Temmuz syahid CD. No: 5 34134 Fatih / IST
Istanbul, Istanbul 34134 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 (212) 455 1300
website:
www.ibb.istanbul

Milarian Berita Railway