loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Halkalı Pusat Pakerja Gawé di Produksi Pangan

@ Januari 13 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Halkalı Pusat Pakerja Gawé di Produksi Pangan
REPUBBLIKA TURKIJA DIRETTORAT ĠENERALI TAL-ISTATI FERROVJARJI (TCDD) 1. Régional meuli jeung stock Control DIRECTORATE

Halkalı Pagawe Produksi Subsistence Center Food, Distribusi sarta Layanan Usaha lianna Ngayakeun sahiji layanan pikeun nyieun reservations bakal dileler ku lembut kabuka No. 4734 19 nurutkeun kana Pasal tina Act Ngayakeun Public. inpo wincik ngeunaan lembut nu dibéréndélkeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 692641
1 of Administrasi
a) Alamat: Train Station Kantor Gedong KPK xnumx.kat 3 4 Haydarpaşa / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2163378214 - 2163378214
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgealimsatim@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Halkalı Produksi Pangan, Distribusi sareng Pelayanan Biasa anu Pusat Gawé. Produksi dahareun, distribusi sareng jasa sampingan sanésna di pusat lengganan.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Wilayah 1 -Halkalı Pusat Akomodasi pagawe
c) Lilana: Tanggal 01.02.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: TCDD 1.Regional Direktorat Komisi Kantor Gedong Stasiun 3. No Kamar lanté: 315 H.Paşa / Kadıköy / İSTANBUL
b) Titimangsa jeung wanci: 13.01.2020 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 13
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Haydarpaşa Diréktur régional kaping 1st İstanbul
Rasim Pasha lingkungan Station Jalan Street 34716
Istanbul / Kadikoy, Istanbul 34716 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0216 348 80 20
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway