loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Pangropéa sareng Perbaikan Layanan Dibeulian Ditampi di Istanbul Metro Galur

@ Pébruari 25 10: 00 - 11: 00

TL1

Metro istanbul

Maintenance and Repair Service for Istanbul Metro Galur
Istanbul Industri Metro jeung padagangan Nyarita

Pangwangunan sareng Sistem Mesin Nga-perbaikan sareng Gagal Pawésitas Perolehan jasa ngayakeun jasa dina M2, Galur M6 sareng Outbuildings bakal diusahakeun ku padamelan kabuka dumasar kana tulisan 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 711725
1 of Administrasi
a) Alamat: Yavuz Selim Mah. Metro SK. NO: 3 34220 ESENLER / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2125689970 - 2125688900
c) E-Surat Alamat: info@metro.istanbul
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Jumlahna aya 12 item salila 82 bulan; Pangwangunan sareng Mesin Mesin Ngabéréskeun sareng Ngungkulan Masalah Di M2, Galur M6 sareng Bangunan.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Yapılacağı yer : M2 Yenikapı – Hacıosman Metro, M6 Levent – Hisarüstü Metro, F1 Taksim-Kabataş Füniküler, Teleferik Hatları, İstasyonları, Yerleşkeleri, Müştemilatları, Depo Alanlarını kapsamaktadır.
c) Time: ti tanggal commencement 12 (dua belas) bulan

3- lembut
a) Tempat: Yavuz Selim Mah. Metro Street No: 3, 34220 Esenler / Istanbul
b) Titimangsa jeung wanci: 25.02.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 25
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

Metro Istanbul
telepon:
+ 90 212 568 99 70
Surélék:
info@metro.istanbul
website:
https://www.metro.istanbul

tempat

Metro Istanbul Inc.
Yavuz Selim Kacamatan Metro Jalan No: 3 Esenler / Istanbul
Esenler / Istanbul, Istanbul 34220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 212 568 99 70
website:
https://www.metro.istanbul

Milarian Berita Railway