loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Pengumuman Tender: Layanan Anggota Téknis Bakal Ditampi

@ Pébruari 18 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Direktorat Jenderal TCDD
Layanan Staf Téknis Bakal Dipiceun
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran
Artikel 1 - Administrasi Émbaran
1.1. Administrasi The;
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi () Direktorat Jenderal TCDD
b) Alamat: TCDD ENTERPRISE GENERAL DIRECTORATE OF PURCHASING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06050 - ALTINDAĞ / ANKARA
c) Jumlah Telephone: 3125204771
d) Jumlah fax: 3125206211
d) nami staf patali, surname na judul: babeh OZTURK KARAOĞLU / Cabang Manajer-Rasyid BAYSAL / Sekretaris
Artikel 2 - matuh tina lembut / Émbaran ngayakeun
2.1. Subjek tina lembut / meuli;
a) Ngaran: Staf téknis tina 33 urang (17 juru listrik, 7 tukang paip, 2 tukang kayu, 2 éléktronik / teknisi sora / komunikasi) pikeun dijalankeun di Gedong Diréktur TCDD sareng enggonna dina 2 bulan sareng 1 dinten
b) Jenis: ngayakeun jasa
c) Peraturan Pelaksanaan Patali: Nerapkeun Perda dina Ujian Perolehan Layanan
d) Jumlah proyék investasi (dina karya): artikel ieu ditinggalkeun kosong.
d) Code:
e) Kuantitas:
7-jalma staf teknis (electricians 2, 2 tukang ledeng, tukang kayu 2, 1 éléktronik / sora / komunikasi teknisi)
Inpo Salajengna aya di papiliun administrasi keur spésifikasi nu.
f) Tempat dimana tempat pagawéan bakal dilaksanakeun / barang bakal dikirim: TCDD Gedong Diréktur Gedong sareng Bina
Artikel 3 - informasi nu patali jeung lembut teh
3.1.
a) nomer Ngayakeun register: 2020 / 28057
b) Prosedur Ngayakeun: lembut muka.
c) lembut (deadline) jeung titimangsa: 18.02.2020
Waktos: 10: 00
ç) Tempat rapat komisi tender (alamat di mana e-bids bakal dibuka): TCDD Enterprise General Directorate Purchasing and Inventory Control Department General Tender Komisi Cabang Kantor Rapat Kantor (Ruangan Nomer 4052) Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. Henteu: 3 06050 Altındağ / ANKARA

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 18
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr


Milarian Berita Railway