loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Tender: Karya Éléktina Bangunan Teknis anu bakal diwangun dina Skop Proyék Signalization

12/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Karya Éléktrék Bangunan Teknis anu bakal diwangun dina Skop Proyék Signalization
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

PROJEK ENERGY KUNCI NGANJAWABAN TEKNIKAL 14 UNDER SIGNALISATION PROJEKS bakal dibersihkeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 570597
1 of Administrasi
a) Alamat: Ataturk CADDESI 121 / ALSANCAK KONAK / IZMIR
b) Telephone na fax angka: 2324643131 - 2324647798
c) Alamat surélék: 3bolgesatinalmavestokcontrolhalekomisyonu@tcdd.go
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
Hijian 10 di unit Torbalı-Ödemiş sareng unit 4 di distrik Denizli-Kocabaş
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: İzmir sareng Denizli
c) Gawé awal: Di poé 10 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 240 ti lokasi pangiriman (nu dua ratus opat puluh) poé almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 3. Direktorat Daérah Atatürk Cad. NO: 121 / A Alsancak- Konak / İZMİR
b) Titimangsa jeung wanci: 12.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
12 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway