loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Pengumuman Tender: Culvert Construction Work di Manisa-Bandırma Railway

@ Pébruari 26 14: 00 - 15: 00

TL1

bulteni lembut

Konstruksi Culvert Gawé di Karéta api Manisa-Bandırma
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

MANİSA-BANDIRMA LINE KM: 138 + 786, KM: 170 + 120, KM: 202 + 400 sareng KM: 221 + 230 4 KERJA KURSUS KARYA Tawaran anu bakal ditampi ukur nganggo EKAP sacara éléktronik. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2020 / 48616
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 3. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: ATATÜRK AVENUE 121 / A ALSANCAK KONAK / İZMİR
c) Telephone na fax angka: 2324643131 - 2324647798
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Ngaran: MANİSA-BANDIRMA Garisan KM: 138 + 786, KM: 170 + 120, KM: 202 + 400 sareng KM: Konstrukasi tina 221 VENTS di KM: 230 + 4
b) Quality, tipe na jumlah:
3150 m3 sadaya jinis penggalian taneuh anu lemah, 565 m3 c30 / 37 beton bertulang, 47 ton karya baja ribbed, 867 m3 batu kuari, ngeusian batu anu ngeusian, 200 m3 batu kuari sareng konstruksi batu runtah sareng karya-karya sanésna
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: Manisa-Bandırma
d) Waktos / tanggal pangiriman: dinten kalénder 180 (saratus dalapan puluh) ti pangiriman tempat.
d) Gawé awal: Di poé 15 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 26.02.2020 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi lembut (alamat di mana e-bids bakal dibuka): TCDD 3. GANDINGAN KOMPUTUS

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 26
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway