loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Kepegawaian sarta Car Hire Service Alınacaktır

@ Januari 10 14: 00 - 15: 00

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Tanaga na Layanan sewa Car
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 5. Purchasing manajemén aréa

DOKTURAN TEKNIKAL TEKNIKAL PERSONNEL DAN PROSESEN PERKHIDMATAN VEHIKEL Perolehan jasa kudu diurus saluyu sareng 4734 Artikel 19 UU PELUANG PANANGGIHAN no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 645593
1 of Administrasi
a) Ngaran: REPUBLIK JAWATAN KURTUS JAMINAN TURKEY NEGARA NEGARA (TCDD) 5. KABUPATEN PEMBANGUNAN KABUPATEN
b) Alamat: GAZİ MAHALLESİ MEDENİYYET CAD. TIDAK: 10 / 2 44080 YEŞİLTEPE / YEŞİLYURT / MALATYA
c) Telephone na fax angka: 4222124800 - 4222124816
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: TEKNIK DUKSUK TEKNIKAL TEKNIKAL TEKNIKAL DAN PROSURI DIRI PERHATOSAN
b) Quality, tipe na jumlah:
Nyiapkeun dokumén éksprési, pamariksaan anu teu kaanggotaan sareng dukungan pikeun karya pangropéa sareng perbaikan, ngayakeun jasa 10 Nomer Bantuan Pribadi pikeun jasa kantor sareng mésér Jumlah 2 Supir kalayan 1 Jumlah Supir tanpa Jasa
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman / pangiriman: TCDD 5.ZONE Kementrian sareng MAZIDAĞI (MARDİN)
d) Tanggal / tanggal pangiriman: 36 (tilu puluh genep) bulan ti tanggal damel
d) tanggal karya mimiti: 1 baris dimimitian gawé dina poé ti tanggal Signing kontrak.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 10.01.2020 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat di mana e-tenders bakal dibuka): TCDD 5.Region Diréktur gedung rapat dewan Özalper Mah.İstasyon Cad.No:1 Yeşilyurt / MALATYA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 10
jam:
14: 00 - 15: 00
Acara Kategori:
tag acara:
, ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway