loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

15 Oktober @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Beberesih Service Alınacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

6 Diréktur régional Gedong Wangunan sareng Pembersihan Pembina jasa Perolehan jasa ngayakeun perolehan saluyu sareng 4734 Artikel 19 UU Perolehan Umum, sareng tendersna bakal ditampi ngaliwatan EKAP ngan ukur di lingkungan éléktronik. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 457026
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: lingkungan Ataturk Caddesi Kurtulus 01120 SEYHAN Seyhan / ADANA
c) Telephone na fax angka: 3224536914 - 3224575807
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: ngayakeun 6 régional Diréktur régional sareng Pelayanan Pembersihan Pembersihan
b) Quality, tipe na jumlah:
Kapribadian 8 6. Ngayakeun Layanan Pembersihan pikeun Diréktur Diréktur Daerah sareng Binaan
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman / pangiriman: Propinsi Adana - Seyhan County - TCDD Adana 6. Gedong Diréktur Daerah sareng Bina.
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.01.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 15.10.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD 6. Rapat Direktorat régional Room lanté: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 15
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Adana 6. Direktorat régional
lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0322 453 69 14
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber