loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Dahareun Service Alınacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 4. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Ngiringan KOMUNITAS PRODUKSI BAHASA DOKKOSA, TAMATKAN PERKHIDMATAN DISTRIBUTION Perolehan jasa dilayanan ku prosedur tender terbuka luyu sareng Artikel 4734 UU Perolehan Umum no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 510149
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 4. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: Stasion Street 1 58030 Sivas / Sivas
c) Telephone na fax angka: 3462217000 - 3462237677
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Nami: PEMBUKSANA PRODUKSINA MAKANAN, PERKHIDMATAN DIDAHKEUNKEUN TEMPAT
b) Quality, tipe na jumlah:
100.000 Runtuyan hasil produksi méja pikeun tuang siang pikeun dahar beuli Meuli produksi pangan sareng jasa pangiriman kaasup bahan.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / tempat pangiriman: TCDD 4.Bölge Sivas Assembly Assembly Assembly
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2021 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.01.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 13.11.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): Sivas xnumx.bölg TCDD Direktorat Rapat Room (xnumxnc lanté, Room No. 4)

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 13
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Sivas 4. Direktorat régional
Muhsin Yazicioglu Pegangsaan No: 1 / Sivas
Sivas, Sivas Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 346 221 70 00
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting