loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Palayanan Dokter Tempat Émbaran Tiasa Kénging
TCDD Transportasi Nyarita Umum Direktorat wahana pangropéa wahana pangropéa jasa Departemen kantor AFYONKARAHİSAR

Diréktur Pembaikan Pangopènan Afyon Loko Direktorat sareng Tavşanlı Penyelenggaraan Kandaraan Kendaraan Direktorat Gudang Perolehan jasa Perolehan jasa Perolehan jasa anu luyu sareng Artikel 4734 UU Perolehan Awam Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 530180
1 of Administrasi
a) Alamat: Aliçetinkaya Mahallesi Silo Yolu Street 2 / 6 03040 AFYONKARAHİSAR PUSAT / AFYONKARAHİSAR
b) Nomer telepon sareng fax: 2722137621 - 2722132944
c) Alamat E-mail: afyonaracbakim@tcddtasimacilik.gov.tr
ç) Alamat Internét dimana dokumen tender tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Kualitas, jinis sareng kuantitas:
Afyon Loko Pangendali Pelatihan Pangropéa Diréktur sareng Tavsanli Locomotive Vehicle Maintenance Warehouse Diréktur diantara 01.01.2020 - 31.12.2020 tempat kerja layanan médis ngayakeun.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Lokakarya Penyelenggaraan Kandaraan Angkatan Darat / Afyonkarahisar sareng TCDD Penyelenggaraan Kendaraan Depot Diréktur Tavşanlı / Kütahya
c) Duration: Tanggal tanggal 01.01.2020, tanggal ahir 31.12.2020

3- lembut
a) Lokasi: TCDD. 7. Diréktur Diréktur Daerah sareng Balé Rapat Aliçetinkaya Mah. GAR / AFYONKARAHİSAR
b) Tanggal sareng waktos: 11.11.2019 - 11: 30

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 11
jam:
11: 30 - 12: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Angkutan Inc. Direktorat Jenderal
Altındağ Kuartal Hippodrome Anafartalar Caddesi No: 3 35530 Türkiye + Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting