loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

@ Pébruari 25 10: 00 - 11: 00

TL1

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Wasta Kaamanan Service Alınacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

TCDD 2 KABUPATEN KOMIKORATIS KIRIKKALE YHT GAR DENGAN 7 PEKERJA UNTUK 10 TAHUN sareng 17 KAWASA UNTUK FAKTOR ERYAMAN. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 43580
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
PROCUREMENT SERVICE KURTUNG DENGAN 17 KARYA (25% INAH MINIMUM) DENGAN 9 BULANAN PERHARI
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Lokasi: KIRIKKALE YHT GAR 7 KAWINAN ERYAMAN FAKILITI 10 GURU
c) Lilana: 9 (salapan) bulan ti tanggal commencement

3- lembut
a) Tempat: TCDD ADMINISTRATION 2. KAWASAN DIRECTORATE KABUPATEN PROSESEN KENAIKAN KOMUNITAS KOMUNITAS TENDER BEHİÇBEY YENİMAHALLE / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 25.02.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 25
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Béladz Anadolu Boulevard
Ankara, Ankara 06000 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway