loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
TÜDEMSAŞ

Wasta Kaamanan Service Alınacaktır
Turki Railway mesin industri Nyarita (TÜDEMSAŞ)

No 4734 panarimaan layanan kaamanan swasta bakal dileler ku prosedur kabuka nurutkeun hukum ngayakeun publik Pasal 19. inpo wincik ngeunaan lembut nu dibéréndélkeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 500627
1 of Administrasi
a) Alamat: KADI BURHANETTİN mah. 58059 SÝVAS sentral / SİVAS
b) Telephone na fax angka: 3462251818 / 1300-1301 - 3462235051
c) E-Surat Alamat: ticaret@tudemsas.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
Nurutkeun kana wasta Service Kaamanan 65 Jalma spésifikasi
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Lokasi: TÜDEMSAŞ General Directorate-SİVAS
c) Lilana: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2021 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: Direktorat Jéndral TÜDEMSAŞ lembut Komisi Rapat Room-SÝVAS
b) Titimangsa jeung wanci: 14.11.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 14
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TÜDEMSAŞ
telepon:
+ 90 346 2251818
Surélék:
tudemsas@tudemsas.gov.tr
website:
http://www.tudemsas.gov.tr/

tempat

Turki Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ)
Kadıburhanettin Mah., Cadar Fabrika. TUDEMSAS Teuing: 12
Sivas, Sivas 58030 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 346 2251818
website:
http://www.tudemsas.gov.tr/

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar