loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

@ April 13 10: 00 - 11: 00

TL1

lembut nu bakal dibawa ka layanan rental mobil

Hire mobil Service Alınacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) Direktorat Jenderal

Perolehan jasa tina pajakan 333 kendaraan pikeun Diréktur Jenderal TCDD sareng Organisasi Propinsi bareng sareng 207 Supirén salami 31 bulan (Ngagunakeun Bélang) bakal dibersihkeun ku cara nganggo tender kabuka saluyu sareng artikel 4734 UU Perolehan Umum wilanganana 19, sareng nawaran bakal nampi sacara éléktronik nganggo EKAP. . Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2020 / 143193
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi () Direktorat Jenderal TCDD
b) Alamat: TCDD ADMINISTRATION GENERAL DIRECTORATE BUYING AND STOK CONTROL DEPARTMENT Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Street No: 3 06050 ALTINDAĞ / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3125204771 - 3125206211
ç) Halaman wéb dimana dokumen tender tiasa diteuteup sareng diunduh nganggo e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: Sewa 333 Kandaraan pikeun Diréktur Jenderal TCDD Enterprise sareng Organisasi Propinsi kalayan 207 Supirén salami 31 sasih (Ngaluarkeun Bahan Bakar)
b) Quality, tipe na jumlah:
Sewa 333 Kandaraan kanggo Diréktur Jenderal TCDD sareng Otoritas Lokalna babarengan sareng 207 Supir salami 31 bulan (Iwal Béléh)
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat anu dilakukeun / dikirimkeun: Pusat Daérah sareng Diréktur Manajemén Pelabuhan sareng Ferry, pusat kerja sareng Diréktur Pabrik.
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.06.2020, tanggal 31.12.2022 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.06.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 13.04.2020 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD Umum Direktorat of purchasing na inventory Control Department Rapat Room 3. Lantai Room No. 4052

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 13
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway