loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: ballast bakal Beuli

@ Pébruari 26 14: 00 - 15: 00

TL1

Bakal dibeuli lembut pikeun ballast nu

Direktorat Daerah YCD of Railways Propinsi Turki
Ballast bakal Beuli
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel 1- kaserang Émbaran Badan

administrasi Xnumx.iş urang sorangan;

Ngaran: Direktorat Jenderal TCDD
Alamat: YHT Daerah Direktorat of Biro Ngayakeun, daging Kuartal Celal Bayar Pegangsaan No: 78, 1 ATG Mall. Kat, Çankaya / Ankara
Nomer telepon: 0312 520 63 69
Nomer fax: 0312 309 05 15
Alamat e-mail: muratkaya4@tcdd.gov.tr
Judul-nami-nami anggota relevan: Murat KAYA Insinyur

xnumx.istekli anu bisa méré informasi ngeunaan lembut teh ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- poko tina informasi lembut
Subjek milik lembut teh;
a. Ngaran: 17.000 m³ Pasokan Ballast pikeun YHT Galur (Spindles 8.000 m³, Bayi 4.000 m³, Horozluhan 5.000 m³)
b. IRB angka pendaptaran: 2020 / 55031
c. Jumlah sareng jinis: 17.000 m³ ngagaleuhan balast

d. Tempat pangiriman:
Penawaran, kaasup Loading sareng Unloading, bakal nganteurkeun ka Diréktur Jéndral TCDD Plant, Spindles 8.000 m³, Yenidogan 4.000 m³, Stasiun Horozluhan 5.000 m³.

5.000 m3 Ballast ka Stasion Horozluhan
4.000 m3 Ballast ka Stasion Anyar
8.000 m3 ballast ka Stasion pita

e. Mbaran séjén:

Artikel 3-informasi nu patali jeung lembut teh
a. Prosedur lembut: Prosedur Buka lembut, Tawarkeun parsial Buka
b. lembut bakal alamat: TCDD YHT Daerah Kantor Rapat Room, daging Kuartal Celal Bayar Pegangsaan No: 78, 2 ATG Mall. Kat, Çankaya / Ankara
c. Titimangsa lelang: 26.02.2020
d. waktos deadline: 14: 00
e. Komite lembut Rapat Tempat: YHT TCDD Daerah Direktorat Rapat Room, daging Kuartal Celal Bayar Pegangsaan No: 78, 2 ATG Mall. Kat, Çankaya / Ankara

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Pébruari 26
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

Direktorat régional ti TCDD YHT
lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway