loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

10 Oktober @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Suluh bakal dibeuli
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Perolehan Euro String to Vehicle with System Recognition System Perolehan barang-barang kudu di laksanakeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19 sareng tawaran wajib nampi ukur ngaliwatan EKAP di lingkungan éléktronik. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 437090
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: lingkungan Ataturk Caddesi Kurtulus 01120 SEYHAN Seyhan / ADANA
c) Telephone na fax angka: 3224536914 - 3224575807
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Nami: Pemilikan String Euro sareng Sistem Pangenal Kendaraan kanggo Kandaraan Railway Mobile
b) Quality, tipe na jumlah:
Hasil tina 130.000 Liters Euro Diesel nganggo Sistem Pangenal Kendaraan pikeun Kandaraan Railway Mobile
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman: Ulukisla, Iskenderun, Narli, Ceyhan, Adana, Yenice, Gaziantep, Mersin, Karaman, Konya, Eregli
d) Durasi / Tanggal Pangiriman: Saatos Signing kontrak, 12 (dua belas) sasih kedah dilaksanakeun.
d) Tanggal mimiti: dina 10 dinten saatos kontrak kontrak

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 10.10.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD 6. Rapat Direktorat régional Room lanté: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
Oktober 10
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Adana 6. Direktorat régional
lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0322 453 69 14
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber