loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 6. Direktorat régional
Suluh bakal dibeuli
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol

Perolehan solar (Euro Diesel) Perolehan barang-barang wajib di laksanakeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum no. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 532757
1 of Administrasi
a) Ngaran: TC umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) ADANA 6. Régional mésér jasa kantor AND inventory kontrol
b) Alamat: lingkungan Ataturk Caddesi Kurtulus 01120 SEYHAN Seyhan / ADANA
c) Telephone na fax angka: 3224536914 - 3224575807
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Judul: Diesel (Euro Diesel) Meuli
b) Quality, tipe na jumlah:
120000 Liters Diesel (Euro Diesel) Meuli
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / tempat pangiriman: 6. Meuli Diesel (Euro Diesel) kanggo Dianggénkeun Kendaraan Sewa anu dianggo di Diréktur Daerah sareng Padamelan Afiliasi Adana, Konya, Iskenderun, Osmaniye, Gaziantep, Karaman, Narli, Yenice, Mersin, Ceyhan, Pozanti
d) Durasi / Tanggal Pangiriman: Jumlah bahan bakar anu badé dilaksanakeun dibawah kontrak mangrupikeun 120.000 (saratus dua puluh rébu) liter sareng 12 bakal dilaksanakeun salami salami sasih.
d) Tanggal mimiti: dina 10 dinten saatos kontrak kontrak

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 19.11.2019 - 10: 00
b) The tempat pasamoan tina komisi lembut (alamat surélék tina tawaran bakal dibuka): TCDD 6. Rapat Direktorat régional Room lanté: 1 Seyhan / ADANA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 19
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Adana 6. Direktorat régional
lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0322 453 69 14
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar