loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Staf Service Alınacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) YHT kantor régional

Direktorat Umum Bagian Daérah Daérah (Bagian 6) 61-01012020 di antara karyawan 31122020 sareng 12-4734 bulanan umum sareng jasa panerapan pemanasan jasa panerpasan bakal dibersihkeun luyu sareng Pasal 19 UU Perolehan Umum no. Éta bakal dipasihan EKAP. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 506665
1 of Administrasi
a) Nami: TURKISH STATE RAILWAYS GENERAL DIRECTORATE (TCDD) DIHITORATE KABUPATEN YHT
b) Alamat: Direktorat Daerah YHT, Kabupaten Eti, Pegunungan Celal Bayar No: 78, ATG AVM 1. Lantai ÇANKAYA / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 03125206349 - 3123090575
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Nami: Tapak kerja Direktorat Daerah YHT (6 Bagéan) Karya beberesih sareng pemanasan umum pikeun bulan 61 antara pagawé 01012020 sareng 31122020-12
b) Quality, tipe na jumlah:
Diréktur Daérah YHT 61 Tempat kerja sareng beberesih umum sareng durukan durukan
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman: Tempat kerja Direktorat Distrik YHT (Bagean 6) Stasiun Kereta Api YHT, EHT Eskişehir Stasion, Stasiun Kereta Api YHT Bilecik, Stasiun Kereta Api YHT Bozüyük, Stasion Kontrol Lalu lintas sareng Stasiun Kereta Api YHT Polatlı Diréktur YHT Konya Stasion Béta Diréktur Bina Jasa Perumahan sareng Lingkungan sareng Anggota asrama sareng pembakaran pemanasan
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.01.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 15.11.2019 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat di mana e-tenders bakal dibuka): Aula Rapat Direktorat Daerah YHT, Eti Mahallesi Celal Bayar Boulevard No: 78, ATG AVM 2. Gedong lanté, Cankaya / Ankara

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 15
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

Direktorat régional ti TCDD YHT
lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar