loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 8 @ 14: 00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Staf Service Alınacaktır
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) YHT kantor régional

YHT Diréktur Distrik YHT; 11 / 01 / 01-2020 / 31 / 12-2020 / 12 / 4734 ngalayanan di dewan VIP anu aya di Stasion Ankara YHT, Stasiun YHT Konya, Stasion YHT Eryaman, Stasion YHT Bilecik Patuh kana Artikel 19 UU Tender, tenders bakal ditambihkeun ku prosedur tender terbuka sareng tenders wajib ditampi ngan ukur di EKAP di lingkungan éléktronik. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 506657
1 of Administrasi
a) Nami: TURKISH STATE RAILWAYS GENERAL DIRECTORATE (TCDD) DIHITORATE KABUPATEN YHT
b) Alamat: Direktorat Daerah YHT, Kabupaten Eti, Pegunungan Celal Bayar No: 78, ATG AVM 1. Lantai ÇANKAYA / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3125206369 - 3123090575
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina purchases lembut
a) Ngaran: Tapak kerja Direktorat Kabupaten YHT; 11 / 01 / 01-2020 / 31 / 12-2020 Bulanan kerja ngayakeun jasa sareng personel 12 ngaladénan di aula VIP anu aya di Stasion Ankara YHT, Stasiun YHT Konya, Stasiun YHT Eryaman, Stasiun YHT Bilecik
b) Quality, tipe na jumlah:
Pengadaan jasa pikeun bulan 11 sareng staf 12 di Diréktur Daerah YHT.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat / Pangiriman: Stasion Ankara YHT, Stasiun YHT Konya, Stasiun Eryaman YHT, Stasiun Bilecik YHT
d) Periode / Pangiriman Tanggal: Tanggal 01.01.2020, tanggal 31.12.2020 bisnis tungtung
d) tanggal karya mimiti: 01.01.2020

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 08.11.2019 - 14: 00
b) Tempat rapat komisi tender (alamat dimana e-tenders bakal dibuka): Kantor Tender Direktorat Daerah YT, Eti Mahallesi Celal Bayar Bulvari No: 78, ATG AVM 1. Gedong lanté, Cankaya / Ankara

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Loading ...

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 8
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

Direktorat régional ti TCDD YHT
lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Loading ...
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting