loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Diréktur Umum Railway Propinsi (TCDD) 2. DAFTAR DAFTAR DAFTAR DAFTAR

5 KERJA DAN 12 PROSUREMENT PROSUREMENT PROSUREMENT Gawé PROSUREMENT PROSUREMENT KERJA wajib dilakukeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng 4734 UU 19 UU PELUANG PANANGGOAN. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 540271
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
TCDD 2 DAFTAR DIRECTORATE SOSIAL FACILITIES UNTUK Gawé 2 CUKA 3 GARSON SERVICE PROSUREMENT Gawé
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD.2. KAWASAN KABUPATEN BEHİÇBEY-YENİMAHALLE / ANKARA
c) Time: ti tanggal commencement 12 (dua belas) bulan

3- lembut
a) Tempat: TCDD Plant 2.REGION Diréktorat Komisi Ngayakeun tina Barat Rapat Barang Jasa and Services
b) Titimangsa jeung wanci: 14.11.2019 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Loading ...

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
November 14
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Ankara 2. Direktorat régional
Anadolu Pegangsaan Behicbey / Ankara
Behicbey / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 312 309 05 15
website:
http://www.tcdd.gov.tr
  • Tender Teknologi transportasi

  • Loading ...
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    RayHaber jelema nu nyunting