loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

@ April 9 10: 00 - 11: 00

TL1

toko féri van van golu

Staf Service Alınacaktır
REPUBBLIKA TURKIJA DIRETTORAT ĠENERALI TA 'L-ISTAT RAILWAY MANAGEMENT (TCDD) VANGÖLÜ FERİBOT BUSINESS ADMINISTRATION

TCDD VANGÖLÜ Ikmal kantor alatan workshop dina nepi ka beroperasi 11 pangropéa jeung 4 SANTRALC total 15 Unsur 01052020-31122022 ANTARA 32 bulan (tilu puluh Bulanan) staf jasa beuli jasa beuli 4734 Ngayakeun Public Hukum bakal dileler ku prosedur kabuka nurutkeun Pasal 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 126945
1 of Administrasi
a) Alamat: Kale MAHALLESI AHLAT YOLU CAD. 50 13200 TATVAN / BITLI
b) Telephone na fax angka: 4348278040 - 4348278043
c) Alamat surélék: ferry1313@gmail.com
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
11 BULAN (PERCUMAAN BULAN) PERKHIDMATAN DIRI ANTARI 4 ANTARA TANGGUNGAN AND 15 PELUANG KENAL 01.05.2020 BASAAN UNTUK GAMPANG TCDD VANGÖLÜ DIJAKKAN FERRY
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: TCDD VANGOLU FERRY OFFICE
c) Lilana: Tanggal 01.05.2020, tanggal 31.12.2022 bisnis tungtung

3- lembut
a) Tempat: TCDD VANGOLU FERRY OFFICE MEOLING LAWALAL AALAT YOLU CAD. 50 13200 - TATVAN / BITLI
b) Titimangsa jeung wanci: 09.04.2020 - 10: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.


kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
April 9
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD
Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 903123090515
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway