loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perhatosan Tender: Pangropéa Éléktrik Listrik otomatis sareng Semi-otomatis Tingkat

16/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 3. Direktorat régional
Pangropéa Listrik Otomatis sareng Tingkat Semi otomatis
SUBJECT tina lembut jeung isu nu patali jeung Panawaran

Artikel Administrasi Émbaran 1- Usaha Nu boga
1.1. Administrasi boga bisnis;
a) Ngaran: TCDD 3. Direktorat régional
b) Alamat: Jalan Atatürk Mayor Fazıl Bey Square No: 121 / A 35220 Alsancak / İZMİR
c) Jumlah Telephone: 0 232 464 31 31 / 4931
d) Jumlah fax: 0 232 464 77 98
e) Alamat e-mail: 3bolgesatinalmavestokkontrolihalekomisyonu@tcdd.gov.tr
f) Ngaran sareng nami kulawarga paduli: Erhan KUŞ - Insinyur

1.2. Bidders bisa ménta informasi ngeunaan lembut ku ngahubungan staf di muatan dina alamat di luhur sarta nomer.

Artikel 2- Émbaran Ngeunaan lembut rekrutmen Subject
Subjek tina lembut;

a) Ngaran: TCDD 3. Pangropéa sareng perbaikan pameuntasan tingkat otomatis sareng semi-otomatis listrik dina Direktorat Daerah.

b) ngarekam IRB No. 2019 / 620853

c) Kuantitas sareng jinis: Kuantitas 6 (Can Carry 6 Meter Barrier Arm) (4 * 4) Kendaraan Komérsial (Dina yuswa 2 anu dilisensikeun ku truk pikap) sareng Nomer 18 Nomer.

d) Tempat: mirzmir Merkez, Balıkesir, Manisa, Uşak, Aydın, Torbali and Nazilli.

e) émbaran lianna: Spesifikasina dina Spésifikasi Téknis

Artikel 3- Émbaran on Panawaran
Onmbaran ngeunaan lembut:

a) Prosedur lembut: Prosedur lembut. (TCDD 3 / G)

b) Alamat tender: Operasi TCDD 3.Region Diréktur Atatürk Street Mayor Fazıl Bey Square No: 121 / A 35220 Alsancak / İZMİR.

c) Tanggal lembut: 16 / 12 / 2019

d) waktu lembut: 14 / 00

e) Tempat rapat komisi TenderD: Fasilitas TCDD 3.Region Diréktur Atatürk Street Mayor Fazıl Bey Square No: 121 / A 35220 Alsancak / İZMİR.

NEW ihale_dokum

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
16 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , ,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.t nyaeta
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD İzmir 3. Direktorat régional
Mimar Sinan Quarter Atatürk Street Mayor Fazıl Square No: 121 / A 35220 Alsancak
Izmir, Izmir 35220 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 232 464 31 31
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway