loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Lembut Bewara: Sistim Kaméra Kontrol Dibeuli (TÜVASAŞ)

@ Januari 9 14: 30 - 15: 30

TL1

Sistem kontrol Kaméra
Turki gerbong Industri TÜVASAŞ / purchasing Department

Perolehan CAMERA CONTROL SISTEM (CCTV) bakal di laksanakeun ku prosedur tender terbuka luyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 638700
1 of Administrasi
a) Alamat: MİTHATPAŞA mah. Nasional kadaulatan CAD. NO: 131 54100 ADAPAZARI / SAKARYA
b) Telephone na fax angka: 2642751660 - 2642751679
c) E-Surat Alamat: satinalma@tuvasas.com.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo alamat internét (lamun lumaku): https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-lembut sipat matuh
a) Quality, tipe na jumlah:
1 PCS CAMERA CONTROL SISTEM PROSUREMENT (CCTV)
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat Pangiriman: TÜVASAŞ / ADAPAZARI
c) Tanggal pangiriman: KONTAK HENTEU AYA DIAJUKKEUN Pikeun TÜVASAŞ DENGAN PELAKON PANCANG 30 (THIRTY) DARI CALENDAR.

3- lembut
a) Tempat: Turki gerbong Industries Inc. / ADAPAZARI / Sakarya
b) Titimangsa jeung wanci: 09.01.2020 - 14: 30

20190763

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 9
jam:
14: 30 - 15: 30
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:

organizer

TÜVASAŞ
telepon:
0264 275 16 60
Surélék:
info@tuvasas.gov.tr
website:
https://tuvasas.gov.tr

tempat

Turki gerbong Industri Co. - TÜVASAŞ
Alamat: National Kadaulatan Caddesi No: 131 54100 Adapazari / Sakarya
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
+ 90 264 275 16 60
website:
https://tuvasas.gov.tr

Milarian Berita Railway