loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Béja Tender: Antalya Tram Kandaraan Tukang Mobil

16/12/2019 @ 14:00 - 15: 00

TL1
wahana tram bakal dibeuli

Toko Mésér Mobil Antalya Tram
ANTALYA METROPOLITAN MUNICIPALITY TRANSPORTATION PLANNING AND RAIL SYSTEM DEPARTMENT

Purchasing VASI ANTALYA 3 STAM KOMUNITAS AKKISEMISKATI bakal dibutuhkeun ku lembut buka lembut anu luyu sareng Pasal 4734 Hukum 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2019 / 580936
1 of Administrasi
a) Alamat: ANTALYA BÜYÜKŞEHİR MUNICIPALITY HIGH ALAN MAH. A.MENDERES BULV. NO: 20 07310 MURATPASA / ANTALYA
b) Telephone na fax angka: 2423218488 - 2422495475
c) Alamat E-mail: nurettintonguc@gmail.com
d) The dokumen lembut bisa ditempo alamat internét (lamun lumaku): https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-lembut sipat matuh
a) Quality, tipe na jumlah:
15 Jumlah Kandaraan Tram, Bagian Alat, Pelatihan, Pangropéa Taunan sareng Perbaikan 3, Pasokan Peralatan Khusus, (Garis Sistem Rail Railway 3 pikeun mastikeun operasi bébas masalah).
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat Pangiriman: Wewengkon Gudang di puseur dayeuh Antalya disatujuan ku Administrasi.
c) Tanggal pangiriman: Kontraktor kedah ngintunkeun Jadwal Gawé saluyu sareng Artikel 15 sareng 16.3.1 tina Kontrak dina dinten 16.3.2 ti tanggal Kontrak sareng nyerahkeun ka Entitas Kontraktor pikeun disatujuan. Program kerja ieu dumasar kana spésifikasi téknis luyu sareng Artikel 16.3.2; desain umum, proyék detail, sadayana produksi, Déwan, uji sareng pangiriman prosés sareng program aliran kas saluyu sareng kontrak. The total durasi pagawean (periode ti mimiti pagawean dugi ka tanggal nampi samentawis pikeun sadayana dianggo) bulan 24. Dina waktos ieu, sadaya barang damel anu tumuh ka kontrak bakal réngsé sareng nampi samentawis sadayana karya bakal dilakukeun. PROGRAM DELIVERY: Dua kendaraan mimiti ti tanggal mimiti nyaéta 14. Rarancang Bulanan bakal atos, dirakit sareng uji pabrik bakal atos di Situs Gudang Antalya bakal diunduh sareng sésana kendaraan bakal dikirimkeun dina kaayaan anu sami nurutkeun program ieu; 14. Mobil 2 15 pér bulan. Mobil 2 16 pér bulan. Mobil 2 17 pér bulan. Mobil 3 18 pér bulan. Mobil 3 19 pér bulan. Kandaraan 3 per bulan Kalayan waktos pengiriman kadua kendaraan, pangiriman kendaraan sanés tiasa diatur deui kalayan persetujuan Entitas Kontraktor, tunduk kana rencana produksi kontraktor. Luyu sareng Program Pangiriman anu kasebat, program damel kaasup desain, tés jinis, tahapan manufaktur, tes FAT, transportasi, tés komisi, sertifikasi uji panumpang / panumpang, pangiriman bagian cadang, alat khusus, pelatihan, persiapan sareng parantos réngsé dokumen. 15 bakal diayakeun dina saatos dinten saatos tanggal ngamimitian sareng bakal disatujuan ku Administrasi. Nyiapkeun sareng parantos réngsé Dokumén Desain kedah atos saatos Pabrik alat dimimitian. Pelatihan, Pangropéa / Perbaikan, Buku Panduan Operasi, Katalog Bagéan Katémbong kedah réngsé sateuacan pasimaan samentawis. Spare bagian sareng alat khusus kedah dibawa ka situs gudang sateuacan nampi samentawis. Bagéan Spare sareng alat khusus bakal dikirim ka "peyder pey" Gudang Antalya saluyu sareng program pangiriman kendaraan sareng anu dikirimkeun sareng sadaya Bagian Spares sareng Peralatan Khusus anu bakal dikirimkeun dugi ka Akhbar samentawis. Dina acara anu ngirimkeun Spare Part sareng peralatan khusus henteu kajantenan sateuacan katampaan samentawis, bagian henteu pangiriman bakal janten hukuman tunduh dumasar kana Pasal 34.2 tina Kontrak.

3- lembut
a) Tempat: Antalya Metropolitan Municipality 4.Kat Lembut lembut Yüksekalan Mah. A. Menderes Blv. No: 20 07310 - Muratpasa / ANTALYA / Turki
b) Titimangsa jeung wanci: 16.12.2019 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
16 / 12 / 2019
jam:
14: 00 - 15: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
, , , ,

organizer

Antalya Metropolitan Municipality
telepon:
(0 242) 249 50 00
Surélék:
info@antalya.bel.tr
website:
www.antalya.bel.t nyaeta

tempat

Antalya Metropolitan Municipality
Pegangsaan Adnan Menderes No: 20 07310 Muratpasa / ANTALYA
Antalya, Antalya 07310 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
(0 242) 249 50 00
website:
www.antalya.bel.t nyaeta

Milarian Berita Railway