loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Perolehan Perolehan: Pil Bosen dina Heel Platform di Ulukışla Yenice Line

@ Januari 24 10: 00 - 11: 00

TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

Ngajajaran Pil on Heel Platform di Ulukışla Yenice Line
TCDD Adana Xnumx. Diréktur régional

Ulukışla - Yenice Line Km: 319 + 800-910 Diantara Platform Heel Bored Piles konstruksi Balukar bakal dipilih dumasar kana Pasal 4734 UU Perolehan Umum Nomer 19 kalayan prosedur tender kabuka. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2020 / 4085
1 of Administrasi
a) Alamat: lingkungan Ataturk Caddesi Kurtulus 01120 SEYHAN Seyhan / ADANA
b) Telephone na fax angka: 3224536914 - 3224575807
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgemudurlugu@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
Pasokan sareng Buruh Ø 171,58 - Ø 14 mm Baja Ribbed kandel kanggo 32 ton Beton
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: DURAK - BUCAK
c) Gawé awal: Di poé 10 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 120 ti lokasi pangiriman (saratus dua puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: TCDD 6. Rapat Direktorat régional Room lanté: 1 Seyhan / ADANA
b) Titimangsa jeung wanci: 24.01.2020 - 10: 00

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
January 24
jam:
10: 00 - 11: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

TCDD
telepon:
444 8 233
Surélék:
info@tcdd.gov.tr
website:
www.tcdd.gov.tr ​​Ku

tempat

TCDD Adana 6. Direktorat régional
lingkungan Ugur Mumcu Square Pambébasan 01130 Seyhan / Adana
Seyhan / Adana, Adana 01130 Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0322 453 69 14
website:
http://www.tcdd.gov.tr

Milarian Berita Railway