loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Perolehan Perolehan: ngayakeun Peralatan Lampu Stasion pikeun Ankara Metro Galur

16/12/2019 @ 15:00 - 16: 00

TL1
ego

Ngayakeun Peralatan Lampu Stasion pikeun Ankara Metro Galur
Ego umum Direktorat rail Systems Department

Perolehan OMC sareng Bahan Lampu Stasion pikeun Anggo dina M1, M2, M3 sareng M4 Galur Tumbuhan Ankara Metro Perolehan barang-barang pikeun ngayakeun karya wajib dikaluarkeun saluyu sareng 4734 Pasal 19 UU Perolehan Umum No. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu:
KN: 2019 / 568843
1 of Administrasi
a) Ngaran: ego umum Direktorat rail Systems Department
b) Alamat: Neighborhood Pacuan Kuda Pulisi Avenue Blok No: 5 06330. YENİMAHALLE / ANKARA
c) Telephone na fax angka: 3125071087 - 3125071330
d) The dokumen lembut bisa diundeur maké kaca web na e-signature: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

subjék 2-lembut tina meuli barang
a) Nami: Pabrik Tanduran Ankara Metro M1, M2, M3 sareng M4 Galur anu tiasa dianggo dina OMC sareng Stasion Peralatan Lampu Stasion
b) Quality, tipe na jumlah:
Pasokan Bahan OMC sareng Stasion Pencét pikeun Dianggo dina M4, M1, M2 sareng M3 Galur 4, Bagian Pabrik Bagean Ankara Metro.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
c) Tempat pangiriman: Subway Ankara Mehmet Akif ERSOY Mahallesi 296 Street No: 9 Macunköy - Yenimahalle / ANKARA
d) Durasi / Tanggal Pangiriman: Saatos Signing kontrak, 1 bakal dimimitian dina hiji (1) dinten kalénder sareng Kontraktor tiasa ngintunkeun kiriman saatos Signing tina Kontrak. Tapi, saluyu sareng dokumen tender, sadaya barang kedah dikirimkeun ka Kontraktor Éntitas dina 30 (tilu puluh) dinten kalénder ti tanggal ngamimitian.
d) Tanggal ngamimitian pagawéan: dinten saatos tandatangan kontrak.

3 lembut teh
a) Ngayakeun (tawaran final) jeung titimangsa: 16.12.2019 - 15: 00
b) Tempat Rapat komisi kanggo koméntar lembut (alamat di mana bakal dibuka dina e-tenders): Direktorat Jéndral EGO Department Rail Board Meeting Meeting Hall Hall Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No: 5 A Blok lanté: 4 Yenimahalle / ANKARA

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

Sajarah:
16 / 12 / 2019
jam:
15: 00 - 16: 00
waragad:
TL1
Acara Kategori:
tag acara:
,

organizer

ego
telepon:
0 312 507 10 00
Surélék:
bilgi@ego.gov.tr
website:
https://www.ego.gov.tr

tempat

Umum Direktorat of ego
Pulisi mah.hipodro I cad.no:xnumx Blok Yenimahalle / Ankara
Yenimahalle / Ankara, Ankara Türkiye
+ Google Maps
telepon:
0 312 507 10 00
website:
https://www.ego.gov.tr

Milarian Berita Railway